Jul & nytår 2018

Alternativ Jule Tapas

- Røget torsk med pestorejer
- Laksemousse med egen rogn
- Hjemmebagte vandbakkelser med kyllingsalat
- Salat med bagte pære, andebryst & nødder
- Carpaccio med rødløg & parmasan
- Pandekagesnitte
- Brie med frugt
- Hjemmebagt flutes og smør

Pris ved min 10 cou. 210,00

-Det hele leveres /afhentes lige til at stille på bordet.

Traditionel jule anretning

- Marineret sild med carrysalat
- Fiskefilet med remoulade
- Tartelet med høns i asparges
- Lun leverposteg med bacon
- Ris a`la mande med kirsebærsauce
- Smør & mit eget brød

Pris ved min 10 cou. 170,00

Jule buffet

- Marineret sild med carrysalat
- Kryddersild
- Fiskefilet med remoulade
- Røget laks
- Tarteletter med høns i asparges
- Hamburgerryg med grønlangkål og brune kartofler
- Lun leverposteg med bacon
- Mørbrad med champion a`la creme
- Ris a`la mande med kirsebærsauce
- Smør & mit eget brød

Pris ved min 20 cou. 225,00

-Ekstre tilbehør
- Stegt Andebryst + 20.-
- Lun Ribbensteg + 20.-

Nytårs menu

- FORRET :
Fiskesymfoni af røget torsk-rejer-laksemouse
Hjemmelavet dressing.
Oksecapaccio med rødløg & parmasan
Hjemmebagt flutes.

- HOVDERET :
Kalvemørbrad med nødde/smørristede
kartofler, svampesauce, Ratauville timballe
og let salat med frisk frugt.

- DESSERT :
Gateau Marcel garneret med hinbærmousse

- Nytårsmenuen afhentes efter aftale i Kulturhuset mellem 14 og 15.


Kr.pr. cou. 295,00