Menukort

Forretter

Duet af tiger rejer og kammuslinger med avocado creme. 115,00
Torskefilet i svøb anrettet med æble tzatziki. 55,00
Dampet sej anrettet på sprød salat serveret med urtedressing. 45,00
Okse carpaccio med rødløg og æbler samt glace. 55,00
Dampet laks med dressing og rejer 55,00
Lakse tatar serveret på råmarineret æbler. 55,00
Røget hellefisk med urte creme. 60,00
Fisketallerken med 3 slags fisk og dressing. 65,00
Carpaccio af koldrøget torsk Serveret med pesto rejer. 55,00
Tarteletter med høns i asparges. 45,00
Gravad hellefisk på marineret fennikel. 65,00
Cæsar salat med kylling. 50,00

Alle forretter undtagen tarteletter serveres med hjemmebagt flutes.

Hovedretter

Rosa stegt ungkvægs filet med Kartofler og garniture. 145,00
Helstegt krondyrsfilet med kartoffel og garniturer. 175,00
Flæskesteg med kartofler og rødkål. 125,00
Glaseret svinekam med kartoffel og garniture. 125,00
Gorgonzola farseret unghane kartofler, grønt og porrecreme. 120,00
Kalvefilet med kartofler og garniture 145,00
Gl. dags kalvesteg med kartofler og garniture. 125,00
Hamburgryg med kartofler og grønt. 110,00
Kalvemørbrad med kartofler Grønt og pebersauce 170,00
Helstegt oksemørbrad med kartofler og garniture. 170,00
Mørbrad i bacon svøb, bagte grøntsager og kartoffel. 125,00

Kartoffel, garniture og sauce til Hovedretten aftales efter jeres ønsker og årstiden

Desserter

Mandel bund m. citronfromage. 50,00
Kirsebær trifli. 50,00
Hjemmelavet islagkage. 45,00
Valgfri fromage. 45,00
Mokka-chokolade dessert 45,00
Rubinstein kage. 60,00
Desserttallerken med is, kage og frugt. 60,00
Chokoladekage med vaniljeis. 55,00
Valnødddekage. 50,00
Ostelagkage. 50,00

Nat Mad

Svampesuppe. 40,00
Klar suppe med boller 45,00
Asparges suppe 40,00
3 slags pålæg, 2 oste og hjemmebagte boller 50,00
Hotdogs (ta'selv) 45,00
Sandwich med forskellige salater 40,00
Lune frikadeller med kartoffelsalat 45,00