Jul & nytår 2020

 

Lidt men godt

- Marinerede kæmperejer på spid  og hjemmelavet Aolie.

- Tatar af røget hellefisk m. urtecreme.

- Blinis med røget mørbrad.

- Krondyrs filet , svampe saùte og salat.

- Gateâu Marcel.

- Hjemmebagt flutes og smør.

 

Pris ved min 10 cou. kr. 265,00

 

Jule anretning

- Marineret sild og karrysalat.

- Fiskefilet med remoulade.

- Tartelet med høns i asparges.

- Mørbrad i championg à al creme.

- Hamburgryg m. grønlangkål og brune kartofler.

- Ris a´la mande med kirsebærsauce.

- Hjemmebagt flutes og smør.

 

Pris ved min 10 cou kr. 240,00

 

Juleplatte

- Marineret sild og karrysalat..

- Røget laks.

- Hønsesalat m. bacon

- Ribbensteg med rødkål.

- Mørbrad med champignon a’la creme.

- Ris a la mande med kirsebærsauce .

- Brie med frugt

- Hjemmebagt flutes og smør    

 

Pris ved min. 8 cou kr.165,00

 

 

Dette er nogle forslag til jeres julefrokost, de kan tilpasses efter ønske og behov. Jeg har mange spændende forslag.

 

 

Nytårs menu

FORRET :
- Hjemmebagte Blinis med: Tatar af røget Laks, Marinerede rejer m. advocado og sprød stegt serano skinke på urte creme.

 

HOVEDRET :
- Krondyr filet med: Bordelaise sauce, rôsti kartoffel, Jordskokke timbale, skorzene rødder bagt m. bacon og rosemarin og let salat med æbler.  

 

DESSERT :
- Chokolage og Himbærmousse garneret med Friske bær. Portions anrettet.        

 

- Nytårsmenuen afhentes efter aftale i Kulturhuset mellem 14 og 15.


- Kr. pr. cou. 310,00