Menu
Jul & nytår 2020
Lidt men godt
- Marinerede kæmperejer på spid og hjemmelavet Aolie.
- Tatar af røget hellefisk m. urtecreme.
- Blinis med røget mørbrad.
- Krondyrs filet , svampe saùte og salat.
- Gateâu Marcel.
- Hjemmebagt flutes og smør.
Pris ved min 10 cou. kr. 265,00
Jule anretning
- Marineret sild og karrysalat.
- Fiskefilet med remoulade.
- Tartelet med høns i asparges.
- Mørbrad i championg à al creme.
- Hamburgryg m. grønlangkål og brune kartofler.
- Ris a´la mande med kirsebærsauce.
- Hjemmebagt flutes og smør.
Pris ved min 10 cou kr. 240,00
Juleplatte
- Marineret sild og karrysalat..
- Røget laks.
- Hønsesalat m. bacon
- Ribbensteg med rødkål.
- Mørbrad med champignon a’la creme.
- Ris a la mande med kirsebærsauce .
- Brie med frugt
- Hjemmebagt flutes og smør
Pris ved min. 8 cou kr.165,00
Dette er nogle forslag til jeres julefrokost, de kan tilpasses efter ønske og behov. Jeg har mange spændende forslag.
Nytårs menu
FORRET :
- Hjemmebagte Blinis med: Tatar af røget Laks, Marinerede rejer m. advocado og sprød stegt serano skinke på urte creme.
HOVEDRET :
- Krondyr filet med: Bordelaise sauce, rôsti kartoffel, Jordskokke timbale, skorzene rødder bagt m. bacon og rosemarin og let salat med æbler.
DESSERT :
- Chokolage og Himbærmousse garneret med Friske bær. Portions anrettet.
- Nytårsmenuen afhentes efter aftale i Kulturhuset mellem 14 og 15.
- Kr. pr. cou. 310,00