Jul & nytår 2019

 

Alternativ Jule Tapas

- Hvidvinsdampet filet af lys sej

  med tatar sauce.
- Blinis med laks og egen rogn
- Skiver à kalvecoulette med pesto

  og spidskåls salat.
- Røget svinemørbrad med spinatflan.
- Salat med chili marineret kylling,

  garneret med frisk ananas.
- Hjemmelavet Æble trifli.
- Hjemmebagt flutes og smør

 

Pris ved min 10 cou. 210,00

-Det hele leveres /afhentes lige til at stille på bordet.

 

Traditionel jule anretning

- Marineret sild med carrysalat.
- Fiskefilet med remoulade.
- Tartelet med høns i asparges.
- Lun leverposteg med bacon.
- Ris a`la mande med kirsebærsauce.
- Smør & mit eget brød.

 

- Pris ved min 10 cou. 170,00

 

Jule buffet

- Marineret sild med carrysalat.
- Kryddersild.
- Fiskefilet med remoulade.
- Røget laks
- Tarteletter med høns i asparges-
- Hamburgerryg med grønlangkål og brune kartofler-
- Lun leverposteg med bacon.
- Mørbrad med champion a`la creme.
- Ris a`la mande med kirsebærsauce.
- Smør & mit eget brød.

 

- Pris ved min 20 cou. 225,00

- Ekstre tilbehør
- Stegt Andebryst + 20.-
- Lun Ribbensteg + 20.-

 

Nytårs menu

- FORRET :
- Fiskesymfoni : Hvidvinsdampet lys sej med

  tatar sauce & roulade med laks og rejer.
- Hjemmebagt flutes.

 

- HOVDERET :
- Oksemørbrad med kartoffeltoppe,  

  rødkåls salat med armeretto kirsbær,

  samt svampesaute.

 

- DESSERT :
- Chokoladebund med grand manirer &

  appelsinfromage.

 

- Nytårsmenuen afhentes efter aftale i Kulturhuset mellem 14 og 15.


- Kr.pr. cou. 310,00