Menukort

 

Forretter  

Duet af hellefisk og tigerrejer på sprød salat og

pesto

116,00
Chviche af torsk med mango 60,00
Pandekage med kylling hertil salat 65,00
Okse carpaccio med rødløg og æbler samt glace. 55,00
Dampet laks med dressing og rejer. 55,00
Dampet torsk med sennepscreme garneret med bacon 60,00
Røget hellefisk med urte creme. 70,00
Fisketallerken med 3 slags fisk og dressing. 70,00
Varmt røget laks med guacamole 65,00
Tarteletter med høns i asparges. 55,00
Dampet sej anrettet med marineret fennikel 65,00
Asparges vinagrette med rejer 65,00
Alle forretter undtagen tarteletter serveres med hjemmebagt flutes.  

 

 

Hovedretter  
Rosa stegt kalve filet med Kartofler og garniture 160,00
Helstegt krondyrsfilet med kartoffel og garniturer 210,00
 Lamme coulotte med kartofler og garniture 140,00
Glaseret svinekam med kartoffel og garniture 130,00
Urte farseret perlehøne kartofler, grønt og porrecreme 130,00
Kalvecoulotte med kartofler og garniture 135,00
Gl. dags kalvesteg med kartofler og garniture 140,00
Glaseret skinke med kartofler og grønt 130,00
Kalvemørbrad med kartofler grønt og pebersauce 195,00
Helstegt oksemørbrad med kartofler og garniture 190,00
Mørbrad i skinke svøb, bagte grøntsager og kartoffel 130,00
Kartoffel, garniture og sauce til Hovedretten aftales efter jeres ønsker og årstiden  

 

 

Desserter  
Mojito cheesecake 55,00
Rababer trifli. 50,00
Hjemmelavet islagkage. 55,00
Valgfri fromage. 50,00
Gauto marcel med hindbær 65,00
Rubinstein kage. 60,00
Desserttallerken med is, kage og frugt. 65,00
Pandekager med is 65,00
Dessertbord med is kage og frugt (30 couveter) 88,00
Ostelagkage.

55,00

 

 

Nat Mad  
Svampesuppe. 45,00
Klar suppe med boller. 45,00
Asparges suppe 45,00
3 slags pålæg, 2 oste og hjemmebagte boller 60,00
Hotdogs (ta'selv) 55,00
Sandwich med forskellige salater 45,00
Pandekager med fyld serveret med salat 68,00
 Croissanter med hønsesalat 60,00