Juleanretning

  • Marineret sild og karrysalat.
  • Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade.
  • Laks Bellevue
  • Mørbrad med champion à la creme.
  • Andebryst med rødkål.
  • Risalamande med kirsebærsauce.
  • Hjemmebagt brød og smør

Pris ved min 10 couverter kr 300,00

Jule tapas

  • Tatar af røget laks.
  • Marineret Ising med kæmpereje.
  • Blinis med peberrodscreme og andepluk.
  • Bresola med avokadomousse.
  • Røget mørbrad på æble-valnøddesalat.
  • Hyldeblomstmousse med kirsebær
  • Hjemmebagt flutes og smør

 Pris ved min 10 couverter kr 290

Julebuffet

  • Marineret sild med karrysalat og halve æg.
  • Rødspætte med hjemmelavet remoulade.
  • Salat med lakse rillette.
  • Blinis med peberrodscreme og andepluk.
  • Medister med rødkålssalat
  • Glaseret hamburgryg med grønlangkål & brune kartofler.
  • Ribbensteg med rødkål.
  • Risalamande med kirsebærsauce.
  • Hjemmebagt flutes og smør.

Pris ved min 20 couverter 390 kr